Sponsor

Pr. 1. marts 2018 sponsorere jeg Merethe Krogh, som ejer hestene Ravnkjermindes Nikostar (dressurhest) og Ørums Morgan (springhest).
Disse to heste har jeg masseret siden jeg var under uddannelse til massør i sommeren 2015. Begge heste har udviklet sig enormt meget og positivt gennem de sidste 3 år og har yderligere udviklingspotentiale. Jeg er glad og beæret over at følge disse to heste på deres rejse op og har derfor lavet aftale med Merethe om at sponsorere dem.

Lidt om Merethe og hestene:

Jeg hedder Merethe Krogh og er 40 år. Jeg har to dejlige konkurrenceheste Ørums Morgan og Ravnkjersmindes Nikostar. I dagligtale Modjo og Niko. Begge heste har jeg selv redet op. Modjo er 8 år og Niko er 10 år. Niko er tilredet meget sent og var blevet redet forkert af tidligere rytter. Han er meget sensitiv. Lige nu er han på LC niveau, både ude og hjemme i dressur, men har kapacitet til meget mere. Modjo har jeg selv tilredet og redet op til det han kan idag. Han går LA dressur hjemme og LB / LA ude, men vores store interesse er spring, som vi begge brænder for. Vi springer på LB/LA niveau hjemme og LB* og LB** ude. Han havde en pause på et år da han fik ondt i ryggen p.g.a sadlen og en tætsiddende torntap i sadellejet, men der er intet at mærke længere. Jeg har brugt Maiken igennem flere år og kan virkelig mærke når hun har været her. De er mere smidige. Jeg bruger Maiken jævnligt da de begge har brug for jævnlig massage. Mine mål med Modjo er LA** i spring, måske MA* længere ud i fremtiden. Niko skulle gerne nå en LA dressur på længere sigt og hyggespringe herhjemme.

Ørums Morgan

 

Ravnkjermindes Nikostar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *